Publicitat
Publicitat

Nova campanya de tardor de la UBET

Nova campanya de rasca-rasca de la UBET. Un total de 6000 euros repartits en premis de 100 i de deu euros. La campanya pretén fidelitzar el clients del comerç de proximitat en els mesos més fluixos, comercialment parlant.

Els comerços associats a la UBET engeguen aquesta setmana una nova campanya de promoció del comerç local a través de les butlletes de rasca-rasca. Amb aquesta, es pretén premiar els clients fidels al comerç local en uns dels mesos més fluixos de l'any, octubre i novembre.

És la setena campanya de rasca-rasca que promou la UBET. Per aquesta ocasió es repartiran premis per un valor total de 6000 euros. Entre els milers de butlletes que es regalaran per a cada compra, hi ha cinc premis de 100 euros i 550 premis de 10 euros. Els premis de 100 euros es poden bescanviar en qualsevol dels establiments associats a la UBET. Els de 10 són premis dirigits.

La campanya engega aquesta setmana i s'allargarà fins a exhaurir les butlletes. En tot cas, s'acaba abans de la campanya comercial de Nadal. I és que s'ha marcat com a límit per a bescanviar els premis, la data del 10 de desembre.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar