Publicitat
Publicitat

Èxit del playback que uneix la Segona Joventut amb el grup del Casal

Rafaela Carrá, Demy Rousus, Guillermina Mota o Isabel Pantoja van sonar dissabte a l'escenari del Casal dels Jubilats, de la mà dels dos grups de playback, Segona Joventut i el grup del casal, que es van unir per oferir un espectacle que va entusiasmar al nombrós públic. El segon playback serà després de les festes de Nadal i també comptarà amb l'actuació conjunta de les dues formacions.

Dissabte la sala polivalent del primer pis de Can Masset va acollir la celebració del playback de tardor, que en aquesta ocasió va comptar amb les actuacions de les dues formacions que hi ha, la Segona Joventut i el grup del Casal. L'espectacle va ser tot un èxit: la sala estava plena de gom a gom i els artistes van gaudir amb les actuacions que s'havien preparat per a l'ocasió. Aquest cop s'havia decidit unificar tots els artistes però mantenint les dues cites del calendari, la primera ara a la tardor i la segona després de les festes de Nadal.

Josep Vilabrú va donar el tret de sortida a l'espectacle, amb l'esperada presentació del playback. Dividit en dues parts, a cada una es van interpretar deu temes. A destacar el vestuari de totes les actuacions, molt treballat i adient. I la interpretació dels cantants, que anava més enllà de la cançó i també hi posaven dosis de teatre. Entre el repertori hi va haver els grans hits de la història de la música, nacional i internacional. Com Demy Rousos, Jimmi Fontana, Rocío Jurado, Ana Belén o Rafaela Carrá. No hi va faltar la cançó catalana, de la mà de Núria Feliu o Guillermina Mota. Ni temes de rabiosa actualitat, com el Despacito de Luis Fonsi i Estoy Aquí de Paulina Rubio. La nota còmica la va posar la cançó popular Les nenes maques, amb les artistes vestides de nenes petites amb una regadora a la mà. Va posar el punt i final al playback de tardor la interpretació conjunta de tots els artistes de la cançó Avui vull agrair, que la Mònica Naranjo va cantar pel disc de la Marató de TV3 del desembre passat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar