Publicitat
Publicitat

Concert del Trio Rodin a l'Alfolí

Els Concerts Clàssics l’Escala-Empúries es traslladen, per la temporada de tardor, a l’Alfolí de la Sal. Dissabte va actuar-hi el Trio Rodin, amb un emotiu concert amb peces de Bretón, Turina, Piazzola i Schoenfield.

El trio Rodin, un dels grups joves amb més projecció del panorama cambrístic actual del nostre país, va protagonitzar dissabte el primer dels concerts de tardor a l'Alfolí de la Sal, dins del programa dels Concerts Clàssics l'Escala-Empúries.

Aclamats per la crítica per la seva força expressiva i la capacitat de connectar amb el públic, el Trio Rodin s'ha fet mereixedor de prestigiosos premis com el del jurat de l'Storioni Festival Prijs, a Holanda o el primer premi de l'onzè Concurs de Música de Cambra Montserrat Alavedra, de Terrassa.

Al seu concert de dissabte, la sala de l'Alfolí va vibrar de valent amb un programa que engegava amb peces destacades del granadí Tomás Bretón, de qui s'interpretava la Danza Oriental i l'Scherzo Andaluz; del sevillà Joaquín Turina -trio amb piano num 2 en si menor; per passar després al tango del gran Astor Piazzolla, de qui van sonar clàssics com l'Oblivion o La Muerte del Ángel. Per acabar el concert, un conegudíssim Café Music, de Paul Schoenfield, compositor nord-americà reconegut sobretot per la combinació uqe ha fet de ritmes populars, folk i música clàssica.

La temporada de concerts clàssics a l'Alfolí continuarà amb el concert "L'havanera" el dissabte 4 de novembre amb la soprano Indira Ferrer, acompanyada al piano per Antoni Mas. I l'últim concert de l'any està previst per al 8 de desembre, amb el Cor da Capo, de Barcelona, plantejat com a concert de Nadal.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar