Publicitat
Publicitat

Aturada a les 12h a l'Escala

L’ANC i Òmnium han convocat una aturada a les 12h i una concentració a les 19h davant les delegacions del govern espanyol. Són els actes de protesta després que la jutge hagi decretat presó sense fiança per als dos líders de les entitats sobiranistes. A l'Escala el seguiment ha estat nombrós i s'ha previst per les 20h un acte de silenci amb espelmes davant l'ajuntament. 

L'Escala ha seguit l'aturada de 15 minuts convocada per ANC i Òmnium davant els centres de treball a les 12h del migidia, a l'Escala s'ha acordat com a centre de la protesta la Plaça de l'Ajuntament on s'han trobat un centenar d'escalencs per protestar després que la jutge hagi decidit decretar presó sense fiança per als líders de l’ANC, Jordi Sánchez, i d’Òmnium, Jordi Cuixart, per un presumpte delicte de sedició com a promotors de les protestes del 20 i 21 de setembre. Tal i com ells mateixos van publicar en els seus comptes de Twitter, l'acte s'ha desenvolupat amb serenitat, unitat i confiança. L'ingrés a presó de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, màxims responsables d'ANC i Òmnium Cultural, ha fet revifar la protesta social després d'uns dies de calma.

A partir de les set de la tarda hi ha prevista una concentració silenciosa, pacífica i democràtica davant les delegacions del govern espanyol a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. A l'Escala hi ha previst un acte silenciós a les vuit del vespre davant l'ajuntament amb espelmes.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar