Publicitat
Publicitat

Inici de la temporada de venda de castanyes a La Platja

El bon temps marca l'inici de la temporada de venda de castanyes a La Platja. Entre dissabte i diumenge se s'han venut més de 200 quilos. La temporada durarà cinc caps de setmana, fins l'aplec de Sant Martí i el punt de venda s'ha traslladat fins a La Riba.

L'esplanada de La Riba, ran de mar i amb una temperatura més estiuenca que tardoral, ha acollit aquest cap de setmana l'inici de la temporada de venda de castanyes que cada any organitza el CER. El fum característic de la cuita de castanyes va envair l'ambient de tot l'entorn de La Platja. Es van vendre més de 200 quilos entre dissabte i diumenge.

Tot i ser un producte de tardor que molts associen a temps de fred, l'estrena de la temporada ha estat marcat per una temperatura més estiuenca que tardoral. I la gent ha respost. Especialment el dissabte, quan es van formar llargues cues, al punt de venda.

Els ingressos que s'obtenen amb la venda de castanyes serveixen per ajudar a finançar les activitats pròpies del CER i les seves seccions. Val a dir que, a banda de castanyes, al punt de venda de la Riba també es podien comprar dècims i participacions de la loteria de Nadal.

La temporada s'allargarà fins el 12 de novembre, tots els dissabtes i diumenges més el festiu intersetmanal de tots sants, l'1 de novembre.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar