Publicitat
Publicitat

La trobada de noces d'or i argent de cada lustre arriba a la 7a edició

La trobada de matrimonis que han participat a la festa de les noces d'or i argent de l'Escala, i que es fa de cada lustre, ha arribat a la 7a edició. Es va fer ahir i va comptar amb la participació de 350 persones, una xifra similar a la dels últims anys.

Fa 35 anys que des de la parròquia de l'Escala s'organitza un dinar de germanor per les parelles que celebren 50 i 25 anys de casats, les noces d'or i argent. Fruit d'aquesta iniciativa, en va sortir una altra: cada 5 anys es fa una trobada dels matrimonis que han participat en aquesta festa. I ahir, durant tot el dia, va tenir lloc la trobada, que ha arribat a l'edició número 7. 

Unes 350 persones van passar un dia de festa, una xifra similar a la dels últims anys, malgrat que cada vegada hi ha menys matrimonis que celebrin 25 anys.

La 7a trobada de matrimonis que han participat a la festa de les noces d'or i argent va començar al matí, amb la missa i les ofrenes a l'església de Sant Pere. Tot seguit, la Principal de l'Escala va oferir una audició de sardanes. Després la festa es va traslladar a la sala polivalent, on es va servir un dinar de càtering. El menú va consistir en entrants, pastís d'escalivada, i plat principal de carn o peix. A les postres, dues parelles, una de noces d'or i una altra d'argent, van ser les encarregades de tallar el pastís. Va tancar la diada el ball i una segona audició de sardanes, amb un repertori escollit per a l'ocasió.

A la sala polivalent les taules es van distribuir per grups, en funció dels anys que les parelles van celebrar junts les noces d'or i d'argent.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar