Publicitat
Publicitat

El 2018 es farà un pressupost continuïsta

L'Ajuntament de l'Escala està treballant en el pressupost del 2018, que seguirà les línies dels últims anys: congelació d'impostos i taxes i aposta per la inversió, serveis socials i la promoció. D'altra banda, al programa Línia directa amb l'alcalde, Víctor Puga també va explicar que es vol reactivar el parc d'habitatge protegit de la Closa el llop.

El dilluns 30 d'octubre l'Ajuntament de l'Escala celebrarà el ple per aprovar els pressupostos i les ordenances per l'exercici 2018. Al programa Línia directa de Canal 10 Empordà, l'alcalde va apuntar que el pressupost serà continuïsta respecte al que s'ha fet en els últims anys: aposta per la contenció i per la congelació o rebaixa d'impostos i taxes.

Com en els últims anys, l'Escala posarà l'accent en inversió, promoció econòmica, serveis socials i cultura.

Al programa l'alcalde també va parlar de política d'habitatge. Va reconèixer que la problemàtica és complicada, perquè transcendeix l'àmbit estrictament municipal, però va avançar que l'Ajuntament està treballant amb l'Incasòl per reactivar el parc d'habitatge de protecció social a la zona de la Closa del llop.

Víctor Puga també es va referir al patrimoni cultural de l'Escala, que aquest any ha estat d'actualitat per la inauguració de l'Alfolí de la Sal i el traspàs a l'ajuntament del llegat documental de Caterina Albert. Per a Puga, la cultura ha de ser un tret distintiu de l'Escala.

El programa Línia directa es pot tornar a veure íntegre a través del web de Canal 10 Empordà.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar