Publicitat
Publicitat

El Punt Òmnia torna a obrir portes després de l'estiu

El Punt Òmnia de l'Escala, situat als baixos de Can Masset, ha tornat a obrir portes després de l'aturada de l'estiu. Amb canvis: l'horari és de matí i tarda, s'ofereix l'opció als estudiants de primària i secundària de fer ús dels ordinadors a la tarda i s'incorpora una nova activitat per a la gent gran, el llibre de la memòria.

Després del parèntesi de l'estiu, ha tornat a obrir portes el servei de suport informàtic Punt Òmnia. Situat a la planta baixa de Can Masset, depèn de l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de l'Escala i té per objectiu facilitar l'accés a les noves tecnologies i evitar la fractura digital. L'horari s'ha canviat a matí i tarda. 

Aquesta temporada anirà a càrrec de l'informàtic Manel Martínez, que ja té experiència en el servei. Els cursos duren un mes i s'organitzen grups en funció del nivell. Els dimecres, però, en lloc del Punt Òmnia s'ofereix el Club de la feina.

Respecte l'any passat, s'han incorporat dos canvis: l'activitat del llibre de la memòria, que ve a ser un taller de la memòria però basant-se en les noves tecnologies. I l'opció que els estudiants de primària i secundària puguin fer ús dels ordinadors a la tarda.

La inscripció al Punt Òmnia s'ha de fer al local mateix i és gratuïta. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar