Publicitat
Publicitat

Robert Figueras a La Casa de la Vila

Robert Figueras, regidor de governació i serveis, parlant al programa La Casa de la Vila sobre el referèndum del diumenge. Una jornada tensa en la qual a l'Escala no es va produir cap incident destacable. Amb tot, la Policia Local estava en alerta i a les ordres dels Mossos d'Esquadra per si calia intervenir. Com a regidor de governació, Figueras va destacar la importància de l'aprovació del conveni col·lectiu dels treballadors de l'Ajuntament, que inclou un annex específic per al cos de la policia local.



Aquest és Robert Figueras, regidor de governació i serveis, parlant al programa La Casa de la Vila sobre el referèndum del diumenge. Una jornada tensa en la qual a l'Escala no es va produir cap incident destacable. Amb tot, la Policia Local estava en alerta i a les ordres dels Mossos d'Esquadra per si calia intervenir.

Com a regidor de governació, Figueras va destacar la importància de l'aprovació del conveni col·lectiu dels treballadors de l'Ajuntament, que inclou un annex específic per al cos de la policia local.

Pel que fa a l'àrea de serveis, un dels principals temes que té actualment oberts Robert Figueras és la renovació dels contractes de gestió del servei de neteja viària i recollida d'escombraries d'un banda i el de la gestió de l'aigua, de l'altra. Tant un com l'altre es troben en situació de pròrroga forçosa. Des de l'Ajuntament s'ha encarregat un estudi sobre els canvis o millores que s'han d'introduir a les clàusules per a una nova adjudicació. En tot cas, Figueras va apuntar que, malgrat les peticions de remunicipalització que han sorgit des d'algun sector, l'equip de govern creu que és millor continuar amb el model actual.

L'últim dilluns d'aquest mes, en ple ordinari, es portaran a aprovació les ordenances fiscals i pressupostos de 2018. Temes on Figueras destacava l'estalvi aconseguit en els últims anys en la factura de la llum.

Per aquesta tardor, l'Ajuntament acaba d'adjudicar els treballs de reasfaltat de carrers per valor de 180 mil euros més iva.

Dilluns vinent, a l'horari de La Casa de la Vila s'emetrà el programa d'entrevista a l'alcalde Línia Directa.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar