Publicitat
Publicitat

Temporada de tardor a la biblioteca

Grups de lectura de novel·la i de teatre, cafè filosòfic i contes infantils marquen el calendari d'activitats de tardor-hivern a la biblioteca Víctor Català. També es mantenen les sortides al TNC vinculades amb el grup de lectura, en una temporada marcada per la continuïtat respecte els últims anys.

Ja fa uns anys que la biblioteca Víctor Català de l'Escala promou el gust per la lectura i la literatura en general a través de múltiples activitats per a totes les edats. Amb el temps s'ha anat estructurant una programació regular de grups de lectura, de tallers de conversa, d'explicada de contes als infants...

L'activitat amb més solera és el grup de lectura de novel·la, que es troba cada últim dijous de mes, aquest any a dos quarts de nou del vespre, mitja hora més aviat que fins ara.

Semblant al grup de lectura de novel·la fa pocs anys es va crear el de lectura de teatre. Aquest any es reunirà cada tercer dimarts de mes a les vuit del vespre. I amb l'atractiu que les obres que es llegeixen es poden anar a veure després al Teatre Nacional de Catalunya.

Una altra activitat habitual és el "Cafè filosòfic" reconvertit aquesta temporada en "Parlem de...". La trbada és cada segon dijous de mes a dos quarts de set de la tarda.

I per als infants, es manté l'hora del conte infantil cada tercer divendres de mes.

A banda de les activitats regulars, també cal comptar en aquesta programació les cites especials de jornades com la de sant Jordi. Totes les activitats, horaris, temàtica i detalls al respecte es poden consultar al blog de la biblioteca o bé presencialment al mateix centre.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar