Publicitat
Publicitat

Conferència sobre els 40 anys de la tornada de Tarradellas

Enguany, la conferència amb motiu de la Diada, que cada 11 de setembre programa l'Ajuntament de l'Escala, va tractar sobre la tornada de Josep Tarradellas de l'exili i el restabliment de la Generalitat de Catalunya, aprofitant que aquest 2017 fa 40 anys de la fita històrica. La xerrada va anar a càrrec de l'historiador Carles Santacana.

Ja fa uns quants anys que amb motiu de la celebració de la Diada nacional de Catalunya, l'11 de setembre, l'Escala programa una conferència històrica. Enguany, aprofitant que fa 40 anys de la tornada de Josep Tarradellas de l'exili i de la frase mítica "Ciutadans de Catalunya: ja sóc aquí" des del balcó de la Generalitat, l'historiador Carles Santacana va oferir una conferència sobre aquesta fita històrica. Santacana està especialitzat en història cultural, social i de l'esport i del franquisme. A la xerrada, va fer un repàs als fets més rellevants que van marcar el restabliment de la Generalitat de Catalunya, des de la mort del dictador Francisco Franco.

L'acte es va celebrar dissabte al vespre a l'Alfolí de la sal. La conferència es podrà veure íntegra aquesta nit a dos quarts de deu per Canal 10 Empordà.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar