Publicitat
Publicitat

900 persones passen pel 4rt Jazz al port

Unes 900 persones han passat per la quarta edició del festival Jazz al port, que s'ha fet durant tres dies al port de l'Escala. Aquesta quarta edició ha estat marcada pel mal temps, que va obligar a traslladar les actuacions de dissabte i diumenge a l'interior dels locals. Tot i així, des de l'organització se'n fa una valoració molt positiva i es parla de consolidació.

Unes 900 persones han passat aquest cap de setmana per la quarta edició del festival Jazz al port, que s'ha celebrat als restaurants Octopus i Navili, situats al recinte portuari de l'Escala. Aquesta xifra de públic és similar a la de l'any passat i segons la directora del festival, Rosa Galbany, és una molt bona dada, ja que vol dir que el cicle s'està consolidant i que la gent en surt satisfeta. Galbany remarca que el Jazz al port no vol ser un festival de masses.

El festival es va celebrar divendres a la nit, dissabte i diumenge. Està pensat perquè les actuacions siguin d'ambient, de manera que el públic pugui gaudir del concert mentre dina o sopa. Aquesta edició ha estat marcada pel mal temps. La pluja de dissabte va obligar a traslladar les actuacions a l'interior dels locals.

I diumenge va ser el torn de la tramuntana, que també va comportar un canvi d'escenari.

En total, Jazz al port ha programat sis actuacions en tres dies del millor jazz nacional i internacional.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar