Publicitat
Publicitat

Acaben les audicions de sardanes a la platja

La celebració de la Nit de la sardana posa el punt i final al cicle de sardanes d'estiu que es fan a la platja, i que es tracta d'un dels actes amb més tradició dels que es fan a l'Escala. Enguany, el bon temps ha permès fer vuit de les nou audicions programades a l'aire lliure, la qual cosa també s'ha traduït amb molta afluència de públic. La Nit de la Sardana d'ahir era l'edició número 34 i va comptar amb les cobles Ciutat de Manresa i Cobla Sabadell.



La Nit de la Sardana de l'Escala, que ahir arribava a l'edició número 34, és el concert que tanca les audicions de sardanes d'estiu a la platja. Des del dimecres de la primera setmana de juliol, s'han ofert un total de 9 actuacions al front marítim amb l'objectiu de difondre la sardana entre els estrangers i oferir un atractiu més per als escalencs i veïns de segona residència. La programació ha inclòs noms de prestigi com són les cobles Ciutat de Girona o Flama de Farners. Tampoc no hi ha faltat la formació local, la Principal de l'Escala. La Nit de la Sardana és l'únic dimecres que compta amb dobla audició. La d'ahir va anar a càrrec de les cobles Ciutat de Manresa i Cobla Sabadell. 

El bon temps que ha fet durant tot l'estiu ha permès celebrar vuit de les nou audicions a l'aire lliure, i això també s'ha traduït amb molta afluència de públic.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar