Publicitat
Publicitat

El temps pot afectar la celebració de la festa major d'enguany

Per demà dijous s'espera un canvi de temps que comportarà pluges i farà baixar clarament les temperatures. Precisament, demà, a les sis de la tarda, comença la Festa Major de l'Escala, amb la inauguració de l'exposició permanent a l'Alfolí de la Sal. Davant la previsió de mal temps, des de l'Ajuntament es recomana consultar les xarxes socials municipals i seguir els mitjans de comunicació locals, per si s'han anul·lat actes o canviat de lloc.

Demà, dia 31 d'agost, comença la festa major de l'Escala, amb la inauguració de l'exposició permanent de l'Alfolí de la Sal i el pregó del paleontòleg de prestigi internacional Eudald Carbonell. En total, fins al dilluns 4 de setembre, que es clourà amb l'espectacle pirotècnic, s'hauran celebrat una cinquantena d'actes, pensats per a tots els gustos i edats. 

Això, però, si el temps ho permet, perquè les previsions no són gaire optimistes i s'espera pluja i baixada generalitzada de les temperatures. És per això que es recomana consultar diàriament la programació a les xarxes socials de l'Ajuntament, per si s'han anul·lat actes o traslladat d'ubicació. També s'informarà dels canvis als mitjans de comunicació. 

Aquest any, la festa major de l'Escala compta amb una comissió de festes i també, com ja s'ha fet en les últimes edicions, amb la participació de diverses associacions locals. Seguint la tònica dels últims anys, s'ha posat l'accent en la programació dirigida al públic més jove.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar