Publicitat
Publicitat

L'Escala oferirà classes per treure's el graduat d'ESO

El dia 12 de setembre s'obren les inscripcions per apuntar-se al curs per obtenir el graduat d'ESO.Les classes començaran el dia 2 d'octubre i es faran a l'Esbotzada jove. La nova oferta formativa de l'Escala també inclou un curs per accedir a cicles de grau mitjà. La matrícula costa 150 euros.

El 2 d'octubre, l'Esbotzada jove iniciarà les classes per a poder-se treure el graduat en Educació Secundarìa. El curs està dirigit a majors de 18 anys que no hagin obtingut l'ESO. La nova oferta formativa de l'Escala també inclou classes per aprovar l'accés a cicles de grau mitjà. En aquest cas, el curs està adreçat a majors de 17 anys sense titulació acadèmica. A l'Escala s'oferirà el curs però després els alumnes s'hauran d'anar a examinar a Figueres. Aquesta proposta respon a una demanda que hi havia al municipi des de fa anys.

Les classes són presencials: de dilluns a divendres, de 8 a 10 de la nit. Les inscripcions comencen el dia 12 de setembre i hi ha temps per apuntar-se fins al 22 de setembre al primer pis de Can Masset. Tenir aquesta titulació pot oferir noves sortides professionals als alumnes.

La matrícula costa 150 euros, a pagar en dues vegades: la meitat en dia de la inscripció i l'altra meitat al gener del 2018. Les places són limitades.

Els dos cursos estan organitzats per l'Ajuntament de l'Escala.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar