Publicitat
Publicitat

Activitats prèvies de Festa Major

Caminada nocturna, torneig de tennis, travessa de natació, concurs de pesca i trobada de gegants. Són algunes de les activitats que coincideixen en el cap de setmana previ als actes centrals de Festa Major.

L'últim cap de setmana d'agost sol ser marcat, cada any, per les activitats prèvies de Festa Major. Bàsicament activitats esportives però també de populars com la trobada gegantera. Un gruix d'actes que anuncien que ens trobem a les portes de la Festa Major.

La primera d'aquestes activitats serà la marxa nocturna de l'Anxova que arriba enguany a la seva vuitena edició. L'organitza el club d'atletisme Flama 91 i enguany arriba amb alguna novetat destacada.

La caminada començarà a dos quarts de deu. Els interessats en participar-hi es podran inscriure des d'una bona estona abans.

Però un dels clàssics del cap de setmana previ de Festa Major és el torneig obert de tennis i pàdel. Un torneig que enguany complirà les seves bodes d'argent.

El torneig ha vist com en els últims anys cada cop hi ha hagut més inscrits a la modalitat del pàdel. Part d'aquest increment ha anat a costa del tennis, fins el punt que alguna categoria de tennis ha deixat de disputar-se per manca d'inscrits.

El torneig es disputarà al llarg de tota la setmana. És previst que es puguin disputar les finals el matí del diumenge 3 de setembre. Aquest dissabte, una altra activitat que s'ha convertit en habitual de la prèvia de la festa és la travessa de natació en aigües obertes. Hi haurà tres recorreguts, que acaben tots a La Platja.

A més, el diumenge es farà el concurs de Pesca i la trobada gegantera, enguany 29a edició.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar