Publicitat
Publicitat

La Festa Major estrenarà l'Alfolí de la Sal com a museu

Enguany, la Festa Major de l'Escala serà del 26 d'agost al 4 de setembre. Com l'any passat, entre la cinquantena d'actes previstos, se n'han pensat molts per als joves del municipi. Destaquen la inauguració de l'Alfolí de la Sal com a museu, el pregó que anirà a càrrec del paleontòleg Eduard Carbonell i l'homenatge a la 40a Cantada d'havaneres. En aquesta ocasió, l'Ajuntament ha comptat amb el suport d'una comissió de festes que, juntament amb una vintena d'entitats i l'Esbotzada jove, han ajudat a definir la programació.  

La Festa Major de l'Escala comptarà un any més amb una cinquantena d'activitats i se celebrarà entre el 26 d'agost i el 4 de setembre. Es potencien novament els actes dirigits als joves, amb el tobogan gegant que torna i amb l'estrena d'una tirolina de 170 metres a la platja que permetrà sobrevolar el mar. Un dels actes centrals de la festa serà la inauguració de l'Alfolí de la Sal com a museu, amb l'exposició permanent "L'Escala i el mar d'Empúries". Serà el dia 31 d'agost a les 7 de la tarda. Una hora abans es presentarà el llibre "L'Alfolí de la sal de l'Escala". 

El mateix 31 d'agost és el dia del pregó de la festa major, que aquest any anirà a càrrec d'una figura de prestigi internacional. Pel que fa a l'homenatge, enguany es dedicarà a la 40a Cantada d'Havaneres de l'Escala. 

Com a novetat d'aquest any, hi ha la creació d'una comissió de festes, que treballa juntament amb una vintena d'entitats escalenques i amb l'Esbotzada jove. 

 

 

A la programació habitual de la Festa Major no faltaran la botifarrada i anxovada popular, un Holi Festival, les Barrakes i el concurs de grups musicals "D-Nota't", el Festival Nàutic i la cursa d'OFNIS, la missa o els concerts de tarda i ball amb La Principal de la Bisbal i l'Orquestra Internacional Maravella. Tampoc faltaran els actes previs, programats la setmana anterior: l'obert de tennis i pàdel, la Marxa Nocturna de l'Anxova, la Travessa de Natació o la Trobada gegantera. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar