Publicitat
Publicitat

Quarta edició del festival Empúries-Concerts al Fòrum Romà de l'11 al 13 d'agost

Demà comença la quarta edició del festival Empúries - Concerts al Fòrum Romà amb les actuacions d'els Amics de les Arts, Blaumut i Leiva. Divendres i dissabte hi haurà cadires i diumenge serà a peu dret. Queden poques entrades disponibles, als preus de 20 i 26 euros.

Demà comença la quarta edició del festival Empúries - Concerts al Fòrum Romà, que es fa dins al recinte del jaciment. Enguany, el cartell compta amb Els Amics de les Arts i Clementina el divendres, Blaumut i Pantaleó el dissabte i una estrella a nivell estatal com és Leiva, que tanca el festival el diumenge. L'aforament és de 1.800 entrades i, el dia abans, pràcticament ja està tot venut.

Tots els concerts comencen a les deu, però les portes s'obriran a les 9. Es podrà aparcar a l'interior del recinte i per més comoditat del públic, s'oferirà servei de bar, com l'any passat.

Les entrades costen 26 euros divendres i diumenge, i 20 euros, dissabte. Es poden comprar a través del web concertsempuries.com o a taquilla. Des de l’any 2014 TEMproductions i el Museu d’Empúries organitzen aquest festival, en el qual han actuat artistes com Love Of Lesbian, Calexico o Manel en 14 concerts que han reunit més de 10.000 persones. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar