Publicitat
Publicitat

Dalsant i Bruni a l'Escala

Aquest cap de setmana l'Escala va acollir un nou concert clàssics l'Escala-Empúries, es va fer a l'església de Sant Martí d'Empúries i va anar a càrrec de Jessica Dalsant a la flauta i Edoardo Bruni piano. 

Jessica Dalsant i Edoardo Bruni han portat a l'Escala L'Aube enchantée-Ravi Shankar, un nou concert del cicle de clàssics L'Escala - Empúries. On la modernitat i el ritme s'han fusionat a la perfecció.

A la primera part del concert van sonar peces de Casella, així com temes del propi Bruni que va compondre amb 20 anys. Edoardo Bruni és pianista i compositor graduat en piano als conservatoris de Trento i Rotterdam. En aquesta ocasió l'acompanyava a l'escenari Jessica Dalsant, amb la flauta. 

 

La segona part el duet va fer un homenatge al músic i compositor indi Ravi Shankar, virtuós del Sitar, guanyador del Grammy en tres ocasions i pare de la cantant i pianista Norah Jones i d'Anoushka Shankar qui ha seguit els passos del seu pare, tocant el sitar. Els Concerts Clàssics de L'Escala Empúries continuen aquest dijous amb el tradicional concert de nit a l'església de Sant Pere de l'Escala, el director Horst Sohm porta enguany un concert titulat  'Música Aquàtica' on els espanyols David Guillén i Manuel Moreno actuaran de trompetes solistes acompanyats per la Händel Festival Orchestra.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar