Publicitat
Publicitat

Nova exposició dedicada al món de l'havanera

Aquesta tarda a dos quarts de set s'inaugura l'exposició "A ritme de 2x4. Una aproximació al món de l'havanera", cedida per la Fundació Ernest Morató. Consta de 15 plafons que fan un recorregut per la història d'aquest gènere musical, des dels seus inicis cubans fins a l'actualitat. La mostra es fa amb motiu dels 40 anys de la Cantada d'havaneres de l'Escala.

Aquest any la tradicional Cantada d'Havaneres de l'Escala, que sempre es fa el primer dijous d'agost a la platja, arriba a l'edició número 40. Per a celebrar l'aniversari, la Penya Blaugrana de l'Escala, organitzadors de l'acte, han programat una sèrie d'activitats complementàries a la cantada. Una d'elles és l'exposició itinerant sobre el món de l'havanera cedida per la Fundació Ernest Morató que s'inaugura aquesta tarda a l'Alfolí de la sal. Amb el títol "A ritme de 2x4. Una aproximació al món de l'havanera" es col·locaran 15 plafons que combinen textos i fotografies procedents de diversos arxius, de l'arxiu municipal de Palafrugell i del Centre de documentació de la Fundació Ernest Morató. S'hi fa un recorregut per la història de l'havanera, des dels seus inicis fins a l'actualitat.

La mostra es va inaugurar l'any 2003 a Palafrugell i està a la disposició de tothom qui la vulgui exposar. De fet, ha fet ruta per molts punts de Catalunya. I és que l'objectiu és difondre el món de l'havanera.

La inauguració anirà a càrrec de l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, el president de la Fundació Ernest Morató, Antoni Mas, i el gerent, Jordi Turró. L'exposició es podrà visitar fins al dia 6 d'agost. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar