Publicitat
Publicitat

Bon balanç del Gastromusical

Més de 2500 persones han participat a les diferents activitats que s'han proposat des de l'onzena edició del Festival Gastromusical. Des de l'organització es remarca el bon resultat de repartir el festival en dos caps de setmana.

Aquest àudio ja no està disponible online

Si t'interessa escoltar-lo, pots contactar amb nosaltres per tal que te l'enviem.

El Gastrokids-Familiària d'aquest cap de setmana al Jaciment d'Empúries ha tancat l'onzena edició del Festival Gastromusical que s'organitza des del Restaurant El Molí de l'Escala.Han estat un total de dos sopars-concert, el Gastrovermut i el Gastrokids, enguany de nou amb un vessant solidari en benefici del Projecte Sèpia.Les xifres finals, exceptuant el primer dia de festival,  són molt positives.Des del festival es considera un encert la distribució d'activitats en dos caps de setmana diferents, cosa que es repetirà a la propera edició.

Pel que fa al Gastrokids-Familiària, famílies al complet es van desplaçar a Empúries. Entre d'altres hi haiva tallers de pintura, maquillatge, mosaics i molt més.Sobretot es valora el caire educatiu d'activitats com fer pots d'anxova, i d'altres tallers que mostren les tradicions escalenques.Tancant la festa i amb molt públic present actuava l'SP3, el grup musical del Club Súper 3.La formació va interpretar les cançons d’Arankadu, el seu darrer treball, i els hits més coneguts dels seus 25 anys d’història. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar