Publicitat
Publicitat

Trobades de la PAH L'Escala a l'aire lliure

La PAH l'Escala, fa les trobades dels dimarts a la fresca durant el mes de juliol per tal d'apropar-se a la gent de la vila i fer-se més visibles. La plaça de l'ajuntament o la plaça víctor català dos dels llocs escollits per fer les reunions informatives i els debats.

La PAH ha engegat un seguit de trobades a la fresca durant el mes de juliol. Una iniciativa per apropar-se més a la gent de la vila i fer-se visibles, a la vegada que reparteixen fulletons informatius amb la problemàtica dels habitatges. Habitualment les trobades amb afectats i col·laboradors es celebren els dimarts al centre cívic del Barri Rosa Lau, aprofitant l'estiu i el bon temps va pactar-se duu a terme aquestes accions a l'aire lliure durant el mes de juliol. La plaça de l'Ajuntament o la Plaça Víctor Català han estat els llocs escollits per debatre duran més d'una hora tems com les clàusules sòl, el lloguer social o les dificultats per aconseguir habitatge amb sous extremadament baixos. La d'ahir a la tarda va ser l'última de les sessions a la fresca, ja que durant l'agost no hi haurà trobades. 

 

En acabar la sessió d'ahir, la plataforma va traslladar-se fins davant l'ajuntament on va deixar unes casetes de color verd. Un estil més plàstic i artístic per exposar la problemàtica d'habitatge i desnonaments.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar