Publicitat
Publicitat

Segon partit de pretemporada del FC l'Escala

El Futbol Club l'Escala ha iniciat la pretemporada jugant amb dos equips de nivell molt superior. Si dissabte s'enfrontava a l'Olot perdent per 0 a 3, ahir era el torn del Barça B, que en el primer partit després de l'ascens  a Segona Divisió golejava els escalencs per 0 a 7.

El Futbol Club l'Escala s'ha vist superat clarament pel Barça B al segon partit de pretemporada per un clar 0 a 7, i és que s'ha notat molt l'esgraó que hi ha entre la Segona Catalana i la Segona Divisió.Els locals no han generat perill en tot el partit, en canvi el Barça B ha encerclat l'area rival i ha estat molt eficaç de cara a porteria.El primer gol ha arribat al minut 9 en una rematada de Marc Cardona després d'una bona passada d'Abel Ruiz.Deu minuts més tard, al 19, la defensa escalenca ha fet penal sobre Moha en una acció molt ràpida. L'ha convertit en el 0 a 2 Marc Carmona.El jugador del Barça B ha anotat un hat trick en 30 minuts en sumar el 0 a 3 després d'una passada molt bona passada entre línies de Ruiz de Garraleta.Amb aquest resultat s'arribava a la mitja part.Tot i canviar els 11 jugadors, el Barça B ha seguit  golejant al segon temps.Només havien passat dos minuts i el brasiler Vitinho han fet el 0 a 4 rematant de manera contundent una passada des de la línia de fons de la banda contrària.Els tres gols següents se'ls han repartit  Oriol Busquets i Seung-Ho Paik.El 0 a 5 ha estat obra de Busquets  amb una rematada de cap en el llençament d'un còrner.El 0 a 6 el sumava Paik que ha superat Joan Ureña rematant quasi sense angle una jugada que ha generat ell mateix.Busquets ha repetit al 0 a 7 definitiu amb un xut creuat dins l'àrea.Els dos entrenadors ha deixat de banda el resultat i han remarcat la feina dels seus jugadors tot just a l'inici de la temporada.El partit ha estat  seguit per molt de públic que ha pogut gaudir d'un bon espectacle.No ha faltat la fot de grup de tots els protagonistes.