Publicitat
Publicitat

Bon balanç del DoReVi al Portalblau

Bon balanç del cicle DO RE VI del Festival Portalblau amb actuacions de Paula Grande, Roger Mas i Neus Mar, acompanyats cadascun d'una selecció de vins inspirats el la figura i música dels artistes. El Portalblau continua el cap de setmana al Jaciment d'Empúries, amb Sopa de Cabra i Rachid Taha.

El cantautor Roger Mas i la cantant Neus Mar han tancat el cicle  ‘DO, RE, VI‘ d'aquest any del Festival Portalblau.Dissabte actuava Roger Mas en un doble concert, ja que les entrades pel previst a les 7 de la tarda es van esgotar ràpidament.Se'n va fer un altre a les 9, pel que de nou en poques hores es va vendre tot.Roger Mas va presentar un recull de les cançons més emblemàtiques de la seva discografia, en un concert despullat i especialment pensat per aquest dia. Amb la veu i l’instrument com a centre, va compartir amb els assistents històries d’amor i de guerra, de passat, present i futur; d’anhels i enyorances, de fets reals i d’imaginaris.El concert es va inspirar en tres pilars: les músiques modernes, la tradició pròpia i les diverses músiques ancestrals del món, amb lletres que mesclen la llengua del carrer, la literària i els parlars que es perden, sempre amb l’habitual espontaneïtat i peculiar atmosfera que crea l’artista amb la complicitat del públic.El sommelier Rafel Sabadí va ser el responsable d'escollir els vins que va creure més adients per la figura i la música. de Roger Mas.

Diumenge va ser el torn de la cantant Neus Mar, una de les artistes de referència de l’havanera catalana contemporània gràcies a la seva veu viva i càlida. El repertori ofert va combinar l'havanbera,m la canço catalana i un ampli repertori de temes molt coneguts i apreciats pel públic, que també s'animava a cantar-los.Pel que fa als vins han estat elecció de Jordi Oliver, de 'Vins de Joc'.En entrar als concerts els assistents rebien la primera copa de vi i un tast d'anxoves i durant el concert es donaven a provar dos vins més.Des del festival s'està satisfet per la resposta del púbic i pel que ha donat de sí aquest tast de vins musicatEl Portalblau continua aquest aquest cap de setmana  amb els dos concerts al Jaciment d'Empúries, divendres al Sopa de Cabra, amb entrades esgotades, i dissabte amb el rock àrab Rachid Taha.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar