Publicitat
Publicitat

Empúries acull aquest dissabte la segona edició del Gastrokids & Familiaria

El museu d'Empúries acull demà la segona edició del Gastrokids i Familiaria, que comptarà amb més tallers i activitats que l'any passat i amb l'actuació del grup del Club Súper 3. L'objectiu és apropar el jaciment als més petits. 

Aquest cap de setmana acaba l'onzena edició del Festival Gastromusical del restaurant el Molí de l'Escala amb la celebració del Gastrokids & Familiaria, la Festa de la Cultura en Família, al jaciment d'Empúries. La proposta arriba a la segona edició amb més tallers i activitats, després de la bona acollida que va tenir l'estiu passat. Sempre, però, respectant els eixos conductors d'ambientació històrica, cultura, música i gastronomia. Enguany, la principal novetat és el concert dels SP3, el grup del Club Súper 3. La formació interpretarà les cançons d’Arankadu, el seu darrer treball, i els hits més coneguts dels seus 25 anys d’història.

Pel que fa a les activitats del Gastrokids, s’han programat tallers de cuina per a nens amb les Cuineres de Sils, taller d’empotar anxoves amb Anxoves de l’Escala, una activitat per descobrir el Projecte Sèpia i un taller de recuperació de cançons tradicionals. Les activitats es repartiran per diversos espais del jaciment i començaran a les 10 del matí i s’allargaran fins a les 7 de la tarda. Aquesta festa va dirigida al públic de proximitat, veïns de la zona i visitants de segona residència, amb l'objectiu que s'acostin al museu de manera lúdica.

En la primera edició, el Gastrokids i Familiaria van congregar un miler de persones al jaciment. Enguany s'espera superar la xifra, però des de l'organització s'alerta que es fuig de grans aglomeracions.

L'entrada costa 12 euros anticipada, gratuïta per a menors de 5 anys, i es pot comprar al web del museu. A taquilla, el mateix dia, costarà 15 euros. També s’habilitarà una zona amb foodtrucks i paradetes.  

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar