Publicitat
Publicitat

Inici cicle DO RE VI 2017

Paula Grande omple l'Alfolí de la Sal durant el primer concert del cicle DO RE VI del Portalblau 2017. El maridatge amb la música de fusió de Grande i els vins del celler Eccocivi van ser la combinació ideal d'una nit on l'artista escalenca, va presentar part dels secrets del seu nou treball.

El Festival Portalblau de l'Escala va posar en marxa ahir a la nit la segona edició del cicle 'DO RE VI' que programa tastos de vins musicats. El d'ahir va ser un concert molt especial unit la cantant d'orígens escalencs Paula Grande amb Eccocivi, l’únic celler situat al Gironès.

L'Alfolí de la sal, va quedar petit per acollir el nombrós públic assistent a l'acte que era rebut amb una copa de vi blanc i unes anxoves de l'Escala. A dos quarts de deu de la nit, Paula Grande va pujar a l'escenari amb les emocions i els nervis a flor de pell, doncs l'artista es presentava davant el seu públic per segona vegada dins el Portalblau. Grande ja va actuar l'any 2015, precisament a l'Alfolí de la sal, presentant el seu primer treball 'Viatge Interestel·lar' enguany ho ha fet inaugurant el cicle Do Re Vi un fet que l'omple de satisfacció.

El públic va degustar diversos vins al llarg de l'actuació per potenciar l'experiència del maridatge musical. Vins artesanals marcats per la personalitat del terreny i amb un vincle estret amb el territori. Vins escollits per l'ocasió, dividits en tres blocs per introduir les temàtiques de les cançons presentades per Paula Grande. L'artista va aprofitar la nit per presentar els secrets del seu nou treball 'Sóc' una aposta personal i autobiogràfica on Grande mostra bona part dels seus sentiments.

Els ritmes fusionats, el jazz i el hip hop van combinar-se a la perfecció amb sons més naturals com l'aigua o l'aire, tot creant una atmosfera ideal per gaudir del tast de vins i la veu de Paula Grande. El Portalblau continua aquest cap de setmana amb conferències, els concerts de Roger Mas i Neus mar, òpera i circ.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar