Publicitat
Publicitat

Maria Alemany exposa a l'ajuntament

La pintora escalenca Maria Alemany exposa fins el proper dia 30 a l'ajuntamnet de l'Escala, a la Sala d'exposicions Municipal. Presenta una combinació de les seves noves creacions amb obres més antigues. L'exposició mostra canvis importants de temàtica i estils respecte etapes anteriors.

Fins el proper 30 de juliol la Sala d'Exposicions Municipal de l'Escala acull una exposició de quadres  amb les darreres creacions de l'artista escalenca Maria Alemany, que combina també amb peces treballades en els últims anys.Va començar a pintar de gran, quan aconsellada per les seves filles es va posar davant la tela a la vegada que començava a anar a classes amb el pintor Jean Pierre Zingre.Aquesta és la segona vegada que exposa en solitari a l'Escala , tot i que participa habitualment a la mostra d'artistes escalencs que s'ofereix a l'Escala durant les festes de Nadal.Totes les pintures que presenta són a l'oli, i pel que fa a les temàtiques hi ha un contrast important que diferencia tres parts, les marines, amb les que va començar, les portes de sol , i ara els difuminats.Maria Alemany sol pintar cada dia una estona, en una feina que li agrada molt, i que l'absorbeix completament just  destapar els tubs de pintura.

Els quadres de l'exposició estan a la venda. El preu oscil·la entre els 35 i els 1500 euros.Recordem que es pot visitar de dimecres a dissabte de 6 de la tarda a 9 del vespre i els diumenges de 11 a 1 del migdia.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar