Publicitat
Publicitat

Els Campus de Bàsquet estiu 2017 de l'FCBQ en marxa

Com cada estiu, la Federació Catalana de Basquetbol a través del seu Comitè Tècnic organitza durant el mes de juliol, els tradicionals Campus de Bàsquet d'estiu a les localitats de Berga, L'Hospitalet de l'Infant, Tarragona, Tortosa i L'Escala.

Per quart any consecutiu la Federació Catalana de Basquetbol a través del seu Comitè Tècnic i el suport de l'Ajuntament de l'Escala organitza el tradicional Campus de Bàsquet d'estiu. Un campus on tots els participants combinen l'esport amb el lleure, una oferta que l'Escala permet duu a terme ja que té les condicions necessàries. 

Es tracta d’un Campus adreçat a nois i noies nascuts entre els anys 2000 i 2007. Compten amb la participació d'entrenadors de la Federació Catalana de Basquetbol que desenvolupen un programa tècnic adequat als diferents nivells i edats de cada grup de participants. Aquest quart any la xifra d'inscrits supera el centenar, un volum de joves ideal per portar a terme les diferents activitats. 

Tots els participants, a més de realitzar sessions d'entrenament i competició, gaudeixen d'activitats de lleure. Doncs l'objectiu del campus és seguir la línia de la federació i combinar diverses activitats de temàtica esportiva, donant prioritat al bàsquet. 

 

El campus de bàsquet també imparteix classes amb anglès, un format que permet als nois i noies practicar la llengua i aprendre vocabulari nou. A més a més també serveix per comunicar-se millor entre ells, doncs hi ha participants de fora de Catalunya.

 

Vista la bona acollida del Campus, des de direcció s'aposta per continuar el proper estiu amb una nova edició. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar