Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament reconeix als tres estudiants amb millors notes a la selectivitat

Per primer cop, l'Ajuntament de l'Escala ha fet una recepció oficial per reconèixer als  estudiants de l'institut que han obtingut les tres millors notes del centre a la selectivitat. Va ser ahir a la tarda i se'ls va entregar un val de 100 euros per gastar en llibres. 

Ahir a la tarda, l'Ajuntament de l'Escala va rebre els tres alumnes de l'institut El Pedró que han obtingut les tres millors notes del centre a la selectivitat. Es tracta d'Anna Ferrerfàbrega, que cursarà Filosofia a la Universitat de Girona; Nil Turró, que ha escollit Business enterprises a l'Autònoma i Manu Tirado, que estudiarà Dret a Girona. Els tres alumnes, acompanyats de la directora del centre i de la cap d'estudis, Roser Aguado i Teresa Prats, van ser rebuts per l'alcalde Víctor Puga i la regidora d'Educació, Mariona Muñoz.

Aquesta és la primera vegada que el consistori organitza una recepció als alumnes amb millors notes, i la intenció és repetir l'acte els propers cursos. 

Com a obsequi per haver obtingut les tres millors notes, se'ls va fer entrega d'un val de 100 euros per gastar en llibres a la llibreria Vitel·la de l'Escala. Els tres estudiants també van signar al llibre d'honor de l'Ajuntament. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar