Publicitat
Publicitat

Comença el Gastromusical

El Pizzer Fabián Martín i la parella musical formada per Maria Arnal i Marcel Bagés van encetar ahir el vespre la programació del Gestromusical. Una vuitantena de persones van gaudir del doble espectacle a la cuina i a l'escenari.  

Ahir al vespre es va donar el tret de sortida a  l'onzena edició del Festival Gastromusical.El protagonista a la cuinava ser el pizzer Fabián Martín, l'únic campió del món no italià que ha assolit el títol dues vegades.Seves van ser les propostes gastronòmiques d'aquest primera entrega de 2017, tant a l'aperitiu inicial que es serveix on es servia una taula de pizzes d'autor, entre elles la que ha guanyat l'ultim campionat del món, com al menjador, on donava el protagonisme amb idees ben originals.En són exemple un tàrter de tomata, un ravioli mar i muntanya, un osobuco de vedella o als postres un tiramisú de mango.Fabián Martín dona el toc personal als seus plats però sense entrar en innovacions que considera fora de lloc.L'escenari va ser per Maria Arnal i Marcel Bagés que van presentar onze temes del seu àlbum de debut, comm diuen ells onze cançons que parlen d'allò que els recorda el que volen oblidar.De la combinació de música i cuina que proposa el gastromusical les dues parts en van parlar.

Queden dos caps de setmana de Gastromusical, aquest al Molí, amb Martirio i Jordi Jacas, la Fundaciñon Tony Manero amb Pep Nogué i el Gastrovermut, i el cap de setmana vinent adreçat al públic familiar, amb el Gastrokids i el familiària, activitats que es centren al jaciment d'Empúries, a les que s'hi sumaran l'actuació del grup del Súper 3, tallers gastronòmics per a nens o una trobada de foodtrucks.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar