Publicitat
Publicitat

L'Oficina de Turisme de l'Escala renova la certificació Q de qualitat turística

L'Oficina de Turisme de l'Escala, la primera de l'Empordà certificada amb la normativa internacional de qualitat UNE-ISO 14785

L'Oficina de Turisme de l'Escala ha renovat la seva certificació Q de qualitat turística i s'ha convertit al mateix temps en la primera de l'Empordà que hi afageix el segell de la norma internacional de qualitat UNE-ISO 14785:2015.Durant el procés d'auditoria per obtenir aquestes certificacions, s'ha avaluat aspectes relacionats amb el sistema de gestió de qualitat, l'adequació i el funcionament dels recursos humans, les infraestructures i la presentació dels serveis per part de l'ADET de l'Escala. S'ha valorat l'esforç en l'apartat de noves tecnologies i especialment la nova web de turisme www.visitlescala.com molt més àgil de gestionar i més atractiva visualment amb el nou disseny, el qual s'adapta a qualsevol dispositiu mòbil. S'ha destacat l'apartat de la central de reserves de la mateixa web que va més enllà de l'apartat d'allotjament. Marta Rodeja, regidora de turisme de l'Escala remarca la feina feta, el rigor en el servei i el reconeixement de les oficines.

L'oficina de l'Escala, s'ha convertit així en la primera oficina de turisme de l'Empordà certificada amb la nova normativa  UNE-ISO 14785:2015 que renova la marca Q de qualitat. 

En referència als visitants que s'atenen a l'Oficina de Turisme de l'Escala, provenen principalment d’Espanya, França, Països Baixos I Bèlgica . Les consultes més realitzades fan referència a mitjans de transport, informació genèrica, gastronomia i activitats de la vila i el seu entorn. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar