Publicitat
Publicitat

Recepció als infantils guanyadors de l'estatal de tennis taula

Iker González, Norbert Tauler i David Portell, campions per equips de l'estatal de tennis taula són rebuts amb tots els honors a l'Ajuntament de l'Escala. El títol es va aconseguir a Almeria, la mateixa ciutat on fa vint-i-cinc anys el CER va assolir l'ascens a la Divisió d'Honor.



Aquests són els herois de la pedrera del tennis de taula del CER. Norbert TAuler, Joan Portell i Íker González, que es proclamaven campions per equips en la categoria infantil en l'últim campionat estatal de tennis de taula. Fa un any, quan encara jugaven en categoria aleví ja havien estat a punt d'assolir el títol. Aquest, tot i ser el primer any d'infantil ho han aconseguit.

Un títol històric per als joves del CER que van ser rebuts oficialment ahir a la sala de plens de l'Ajuntament. A la recepció van ser acompanyats dels responsables de l'entitat, de la secció del tennis de taula, d'històrics del club i de familiars i amics.

Alcalde i regidor d'esports van lloar l'esforç dels joves campions i els van encoratjar a continuar per la mateixa línia.

El títol de campions estatals ha arribat en la temporada del cinquantè aniversari de la fundació de la secció de tennis de taula del CER. La presidenta de l'entitat apuntava a l'acte d'ahir l'objectiu que jugadors formats a casa arribin a l'elit d'aquest esport.

I parlant d'efemèrides, també cal apuntar com aquest títol ha arribat just vint-i-cinc anys després de l'ascens del club a la màxima divisió estatal. Un ascens que es va assolir, precisament, a Almería. Com aquest títol infantil.

Que el CER és el club que talla el bacallà ho confirma el mateix palmarès dels últims estatals. I és que, a banda del títol infantil per equips, Íker González va acabar tercer en el campionat individual infantil. En categoria juvenil, el nom del CER també es va enfilar ben amunt: Joan Massip va ser campió en l'apartat individual i en dobles.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar