Publicitat
Publicitat

Corniel, Chabloz, Ouahmid, Burlando, Reding i León campions de la WKL Youth Cup 2017

La World Kiteboarding League Youth Cup 2017 ja té campions del món de les diferents categories són: El dominicà Corniel, el suís Chabloz, el marroquí Ouahmid, l'italià Burlando, l'espanyola León i la francesa Reding. 

La World Kiteboarding League Youth Cup 2017 celebrada a la platja del Cortal de Sant Pere Pescador ja té guanyadors. Tres dies de competició amb unes condicions de vent més que favorable han estat suficients per completar totes les eliminatòries del campionat. S'han disputat sis categories diferents, quatre masculines i dues femenines i cadascuna d'elles ha tingut un campió d'un país diferent. 

Adeuri Corniel, de la República Dominicana s'ha proclamat vencedor en la categoria de 17-18 anys, el suís Maxime Chabloz  ho ha fet en 15-16 anys; el marroquí Jonas Ouhamid en 12-14 i l'italià Jeremy Burlando en 8-11 anys liderant la categoria des del primer dia. En el quadre femení, la recent campiona d'Espanya Claudia León ha estat l'única espanyola que ha pujat al podi i ho ha fet com a guanyadora de la categoria 15-18 anys, mentre que la francesa Osaia Reding s'ha proclamat campiona en 8-14 anys.

Al marge de la murcian Claudia León, cap altre rider espanyol ha aconseguit classificar-se per a les finals. Aquest resultats són definitius, encara que en algunes categories les més petits  es farà una segona ronda d'eliminatòries per donar més possibilitats de competir. En total uns 80 joves de 15 països han competit en aquesta cinquena edició, la prova ha posat en relleu que el nivell augmenta cada dia. Cinc anys després de la primera edició, tots els assistents coincideixen que el nivell puja oferint un espectacle i uns trucs dignes de competicions d'adults. Val a dir que en aquesta edició han quedat eliminats alguns dels guanyadors i clar favorits al títol com l'anglès Tom Bridge que tot i fer un bon mundial s'està recuperant d'una llarga lesió. Tampoc a fet podi el bicampió francès Oscar Perrineau o la brasilera i també bicampiona Mikail Sol que s'ha hagut de conformar amb una segona posició a la categoria de 8-14 anys.

A banda de la competició la Youth Cup 2017 també ofereix als joves kiteboarders participar en clínics d'entrenament amb els millors professionals que els ajuden a entendre el treball i la dedicació que suposarà ser atletes d'elit. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar