Publicitat
Publicitat

Visita del director general de patrimoni a l'Alfolí de la Sal

El director general de museus visita l'Alfolí de la Sal i s'interessa pel projecte de museització que s'ha d'estrenar el mes de setembre passat. L'exposició permanent farà un recorregut pel paisatge i presència humana al territori des del paleolític fins a l'actualitat.

Ahir va ser una jornada especialment significant pel que fa a temes de patrimoni a l'Escala. Al matí, es va reunir el consell rector de la Fundació Iberia Graeca a la casa forestal; al vespre, s'estrenava l'exposició d'aquesta temporada a Empúries, centrada en la figura de Puig i Cadafalch. I, entremig, s'acabava de perfilar cap on va la museïtzació de l'Alfolí de la Sal, cavall de batalla d'aquests mesos, un cop acabada la restauració de l'estructura de l'edifici.

El director general d'arxius, biblioteques, museus i patrimoni, Josep Boya, es va reunir amb els responsables d'aquesta museïtzació, interessant-se per tots els detalls que comportava. I es posava a disposició de l'Ajuntament per que fes falta.

Des de l'àmbit municipal, es va tractar d'una reunió molt profitosa. L'alcalde en parlava amb satisfacció.

La rehabilitació de l'edifici, el continent, està acabada. I el contingut, tema de la reunió d'ahir,  ha d'estar enllestit per la Festa Major. Com apuntava l'alcalde, la data fixada per a la seva estrena és l'1 de setembre vinent.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar