Publicitat
Publicitat

Ja s'han col·locat els panells informatius al patrimoni de l'Escala

Aquests dies s'han acabat d'instal·lar els nous panells informatius en diferents punts d'interès de l'Escala, com són al Masle, el safareig i la font o l'església de Sant Pere. Aquests panells expliquen la història d'aquests espais en quatre idiomes i també tenen fotografies i un codi QR. Aquesta ha estat una primera fase de senyalització, en la segona prevista per l'any vinent es col·locaran una desena de cartells més en altres llocs.

L'Ajuntament de l'Escala ja ha acabat la instal·lació dels panells informatius als principals punts d'interès patrimonial i paisatgístic del municipi. Es tracta d'una primera fase en què s'han identificat una desena d'espais i l'any vinent es preveu col·locar-ne més en altres llocs. També s'editarà un díptic amb un mapa d'aquests principals punts d'interès de l'Escala.

Més endavant, durant la segona fase prevista per l'any 2018, es posaran cartells a la Punta, la casa de la Punxa, el Clos del Pastor, la casa natal de Víctor Català o al pou de la plaça Avi Xaxu. La nova senyalització està escrita en quatre idiomes: català, castellà, francès i anglès. Inclou tant text com imatges i també s'aposta per les noves tecnologies amb un codi QR que enllaça amb altres continguts en xarxa.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar