Publicitat
Publicitat

Actes especials per celebrar els 20 anys de la Festa de la Sal

Aquest any la Festa de la Sal arriba a la vintena edició. I per a celebrar-ho s'està treballant en diferents actes commemoratius, com la creació d'un cd amb els sons de la Festa de la Sal, tres exposicions o un vídeo d'aquests 20 anys.

El tercer dissabte del mes de setembre torna la Festa de la Sal, un dels actes de l'Escala que compte amb més participació dels veïns del municipi i que atrau més visitants. Enguany arriba a la vintena edició. És per això que s'està treballant en l'edició d'un cd especial en col·laboració amb diversos grups d'havaneres i del Cor Indika.

I per a celebrar l'aniversari, es muntaran tres exposicions.

Per a la directora del Museu de l'Anxova i de la Sal, que és qui s'encarrega de muntar la Festa, aquest esdeveniment no seria possible sense la implicació dels voluntaris. A qui vol fer un agraïment.

Aquest any, la Festa de la Sal s'escau en el dissabte 16 de setembre. Com és habitual, comptarà amb la representació dels oficis mariners, la cuina de la taverna, l'actuació d'un grup musical i de la Farandola i l'intercanvi de danses. La ciutat escollida ha estat Xàtiva, ja que hi ha molts escalencs procedents d'aquesta zona del País Valencià.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar