Publicitat
Publicitat

Últims dies per votar els pressupostos participatius

Queden pocs dies per participar al procés de pressupostos participatius de l'Escala, en concret fins el proper diumenge dia 2. Toca escollir entre els 19 projectes que han arribat al tram final i que serviran per decidir on s'inverteixen 400mil euros dels pressupostos municipals.

Fins diumenge vinent dia 2 de juliol hi ha de temps per participar a la votació final dels pressupostos participatius 2017.

Es pot votar de manera presencial a l'Oficina de Turisme de la plaça de les escoles, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament o a la biblioteca municipal.També hi ha la possibilitat d'escollir el projecte que més agrada per internet,  a través de la pàgina web participacio.lescala.cat.Per votar s'ha de donar el número de DNI i la data de naixement, per d'aquesta manera limitar a un vot per persona.En cas d'haver votat presencialment i per internet es donarà prioritat al vot electrònic i en cas d'haver votat dues vegades el primer vot serà el vàlid.En aquesta fase final dels pressupostos participatius s'han escollit 19 projectes i cada escalenc pot triar-ne un màxim de 6.El procés de pressupostos participatius de l'Ajuntament de l'Escala es va iniciar el mes de novembre passat, quan es va obrir la possibilitat de presentar propostes.Se'n van rebre un total de 176. Després d'un primer cribatge tècnic, aquesta llista es va acotar a una quarantena, que els veïns que van participar al taller popular del mes de març van ordenar per importància.

Fins diumenge hi ha de temps per escollir els que es tiraran endavant.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar