Publicitat
Publicitat

Final de curs Escola Esculapi

L'Escola Esculpai , finalitza el curs amb un espectacle a la sala polivalent davant els pares i familiars. La temàtica d'aquest any el món del circ i l'art. Tampoc va faltar el comiat dels alumnes de sisè i el sopar de germanor. 

L'arribada de Sant Joan també és sinònim de vacances escolars, per això al llarg d'aquesta setmana els alumnes dels centres escalencs han organitzats diferents espectacles. Els alumnes de l'escola Empúries, ja fa unes setmana que van mostrar el concert final de curs. Dimecres va ser el torn de l'escola esculapi, qui va traslladar l'activitat a la sala polivalent per comoditat dels assistents. Durant el matí i com ja és tradició el alumnes de sisè van fer la plantada de l'arbre i  van enterrar els seus desitjos, la festa continuava amb joc d'aigua, gelats i ball. A la tarda les activitats es traslladaven a la Sala Polivalent per oferir a les famílies més comoditat i espai per gaudir  de l'espectacle que els alumnes han preparat durant tot el curs, enguany dedicat al món del circ, el teatre i la música. Presentat pels mateixos alumnes, els primers en pujar a l'escenari eren els alumnes de quart. Dividits en dos grups oferien un tastet de dues obres teatrals, una versió moderna de la caputxeta vermella i un tall de Charlie i la fàbrica de xocolata. Seguidament era el torn dels més petits els alumnes de P3, P4 i P5  que pujaven a l'escenari dividits en grups i disfressats per interpretar a diversos personatges com pallassos o encantadors de serps.

Els que tampoc van fallar van ser els alumnes d'ukelele que van oferir un petit concert, tot i això el moment més emotiu va ser el comiat dels alumnes de sisè on les llagrimers i les emocions no van faltar. La festa s'acabava amb un sopar de germanor a la mateixa sala.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar