Publicitat
Publicitat

Acte de mitja legislatura: 2 anys #fentescala

ERC L'Escala va presentar divendres el balanç de mitjan legislatura, un repàs a la feina feta durant aquests dos anys i també amb una mirada de cares al futur, el 2019 concretament. Els encarregats de l'acte van ser els regidors d'ERC l'Escala; Xavier Ballesta, Etna Estrems i Carles Carlà. El secretari de política municipal, Marc Sanglas i la diputada al congrés Teresa Jordà també hi van ser presentes. 

El grup municipal d'ERC-Junts x l'Escala va fer divendres passat a la sala del CER, l'acte de mitja legislatura titulat '2 anys fent escala'. Un balanç a la feina feta durant els dos anys i on també va parlar-se de futur.

L'acte dividit en tres grans blocs va iniciar-se amb Carles Carlà qui va detallar els orígens de la formació, comentant els avanços aconseguits cada any fins a arribar a les eleccions del 2015 on van aconseguir el suport suficient per aconseguir tres regidors, un resultat catalogat d'històric per a la formació. 

Seguidament Etna Estrems obria el bloc principal destacant les propostes i iniciatives que el grup ha impulsat durant aquests dos anys. L'exposició es va acompanyar d'un audiovisual, per reforçar visualment cada punt i situar al públic assistent. Les propostes anaven vinculades amb un tiquet de color verd aquelles on esquerra- jxe ha participat o proposat i s'han dut a terme com les subvencions per les obres de rehabilitació de façanes al nucli antic del municipi.   De color vermell aquelles on tot i aportar idees no s'ha pogut fer res com les reformes del front marítim o les obres d'unificació de les places. També hi havia tasques amb interrogants, aquelles feines que encara s'han de confirmar o que estan a mig termini pel grup república com l'habitatge social o l'aposta per protegir la posidònia del Cargol.

Tancava la primera ronda, el portaveu del grup Xavier Ballesta qui explicava les propostes de futur i la feina per encarar les eleccions del 2019. L'acte va tenir dos convidats de luxe el secretari de política municipal, Marc Sanglas i la diputada al congrés Teresa Jordà. 

 

Marc Sanglas destacava la il·lusió com element principal per aconseguir canviar el país i els municipis. La diputada Teresa Jordà, després d'elogiar el projecte d'ERC L'Escala , va transmetre un missatge de confiança als assistents sobre el referèndum d’autodeterminació convocat pel mes de setembre i afirmava que abans del 2019 Catalunya serà independent. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar