Publicitat
Publicitat

Visita dels alumnes de P4 de l'escola Empúries a l'Ajuntament

L'alcalde de l'Escala ha rebut aquest matí una visita ben compromesa. Els nens i nenes de p4 de l'escola Empúries s'han entrevistat amb ell a la sala de plens en una visita que forma part del cicle de sortides per a conèixer serveis i edificis estratègics del municipi. Després han visitat també l'església i la biblioteca.

Els tres grups d'alumnes de P4 de l'Escola Empúries han visitat aquest matí les instal·lacions de l'Ajuntament de l'Escala. Allà, s'han assegut a la taula de la sala de plens i han pogut parlar uns minuts amb l'alcalde, Víctor Puga. Una cosa tenien clara: que l'alcalde és qui mana més a l'Ajuntament. I com a tal, amb més o menys vergonya s'han atrevit a plantejar-li algunes reivindicacions. Com si es tractés d'un torn de precs i preguntes d'una sessió plenària, els alumnes han exposat reivindicacions fonamentals per al seu sistema de valors, com ara reclamar que es posin gronxadors a la plaça de les escoles; d'altres de més compartides amb les seves famílies, com que es netegin les caques dels gossos de la via pública. Després han estat acompanyats per les dependències municipals i han completat la visita amb una fotografia de grup acompanyats de l'alcalde. Aquesta visita forma part del projecte pel qual els alumnes coneixen diferents serveis i espais públics del municipi. Avui, sortint de l'Ajuntament continuaven la sortida visitant l'església parroquial de Sant Pere i acabaven baixant fins a la plaça Víctor Català per visitar la biblioteca municipal.

En aquest mateix cicle de sortides, fa no massa dies van visitar la piscina municipal i ben aviat s'acostaran als mitjans audiovisuals locals: Ràdio l'Escala i Canal 10 Empordà.

Comentaris de l'àudio© 2018 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar