Publicitat
Publicitat

Tallers de feina des de Serveis Socials

La recerca de feina és una tasca complexa, sobretot pels canvis constants d'un mercat de treball cada vegada més exigent. Conèixer quines són les millors opcions per trobar feina i com actuar per tenir les màximes possibilitats d'aconseguir-la és l'objectiu dels dos tallers que organitza l'Ajuntament de l'Escala.

Les àrees de Serveis Socials i Ocupació de l'ajuntament de l'Escala organitzen dos tallers dedicats a la recerca de feina per competències.La durada de cada taller és de 20 hores i van adreçats bàsicament a persones que reben algun tipus de prestació o ajut de Serveis Socials, que han de participar en cursos formatius i que necessiten millorar la seva capacitat per trobar feina.Aquests tallers són molt necessaris en un mercat laboral molt canviant.Un punt important és saber fer recerques de feina utilitzant les noves tecnologies, un tema dificultós per a persones a partir d'una certa edat, i ara mateix imprescindible.

El primer taller estanca el proper dimecres dia 15, i el divendres 19 s'inicia el segon. Per poder assistir-hi cal demanar informació a l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de l'Escala.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar