Publicitat
Publicitat

Puga demana al conseller Comín l'ampliació del CAP

L'alcalde de l'Escala reivindica davant el conseller de salut la necessitat d'ampliar el CAP. El conseller Comín veu amb bons ulls el projecte, que podria materialitzar-se d'aquí a un o dos anys.

El conseller de salut de la Generalitat, Antoni Comín, va visitar ahir diferents punts de les comarques gironines. Entre ells l'Hospital de Figueres, on va assistir a un dinar - reunió amb els membres del Patronat de la Fundació Salut Empordà. Reunió on hi van assistir el gerent de l'Hospital de Figueres i de la Fundació Salut Empordà, el director dels SErveis Territorials de Salut a Girona, la directora del CAP de l'Escala i l'alcalde, Víctor Puga.

A banda dels temes d'àmbit més general, es va poder comentar la situació del CAP de l'Escala i la necessitat d'ampliació per poder atendre la població a la que dóna servei.

A hores d'ara no hi ha ni pressupost ni calendari compromesos per a fer realitat aquesta ampliació. De tota manera, Víctor Puga avança la hipòtesis que pugui concretar-se entre l'any vinent i l'altre.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar