Publicitat
Publicitat

Nautivela Days al Club Nàutic l'Escala

Fins al diumenge 7 de maig, a davant de la seu administrativa del Club Nàutic l'Escala se celebra la desena edició de la fira nàutica Nautivela Days. És una oportunitat per conèixer les últimes novetats del sector i provar les embarcacions a l'aigua. Enguany, el segment destacat és el de les embarcacions de 5 a 8 metres. Les perspectives de vendes són bones, ja que en els últims anys el sector està experimentant una lleugera recuperació.

Del 29 d'abril al 7 de maig, les instal·lacions del Club Nàutic l'Escala acullen la fira Nautivela Days, dedicada a l'exhibició i venda d'embarcacions. Enguany, fa deu anys que aquesta empresa nàutica organitza aquest esdeveniment a l'Escala, i coincideix amb el seu 35è aniversari. Per a celebrar-ho, han recuperat el format de 10 dies d'exhibició, en comptes de només el cap de setmana. Aquest tipus de fira té el valor afegit que permet als compradors provar l'embarcació a l'aigua.

Les perspectives de vendes són bones, ja que en els últims anys el sector està experimentant una lleugera recuperació. I aquest primer cap de setmana de fira, hi ha hagut bona afluència de compradors.

Nautivela Days també ofereix l'oportunitat de conèixer les últimes novetats del sector nàutic i les propostes més innovadores. Un dels àmbits més destacats és el de les embarcacions de 5 a 8 metres.

A davant de la seu administrativa del club, el visitant hi pot trobar una exposició d'embarcacions de marques prestigioses com són Bénéteau, Four Winns, Brig o Scarab. La Nautivela Days ha coincidit amb la celebració de la prova classificatòria per a la gran final de la competició de pesca esportiva Barracuda Tour. La prova es va fer diumenge al matí i va comptar amb 23 embarcacions i 45 participants, gairebé el doble que en l'edició passada. Es tracta d'un concurs de pesca internacional obert a qualsevol propietari d'un vaixell a motor.

Jordi Carreras va ser el guanyador en la categoria general i Antoni Font en la d'embarcacions Beneteau. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar