Publicitat
Publicitat

La 4a Fira d'entitats

Bona resposta de la 4rt Fira d'entitats escalenques, celebrada el dia 1 de maig a plaça Catalunya amb una quarantena d'entitats participants. Les novetats d'aquest any són el grup jove l'Esbotzada i el Cor Indika que és desvincula de l'Escola de Música per formar-se com l'Associació cultural Amics del Cor Indika. 

Bona participació i acollida de la IV Fira d'Entitats Escalenques . Més de 40 entitats estaven representades en aquesta quarta edició on el temps també va ser protagonista acompanyant durant tot el matí. La Fira d'Entitats va nèixer  amb la voluntat de convertir-se en una trobada anual on donar a conèixer  les activitats de les nombroses entitats locals i afavorir l'intercanvi entre elles. Així com aprofitar per demostrar les seves tasques i activitats per captar l'iterés de nous usuaris. Seguint la línia de les anteriors edicions, l'entorn de Plaça Catalunya va adequar-se per presentar un proposta lúdica on totes les associacions, seccions i entitats inscrites podien ensenyar un tastet de les seves activitats. Així van organitzar-se gairebé 20 mostres, exhibicions, danses i actuacions. Entre elles la de la Coral Jardí del Pedró, el Combo de l'Escola de música, desfilada de gossos en adopció, demostració d'oficis mariners, partits de mini tennis, exhibició de line Dace o arts marcials amb la secció de juistu del CER. El regidor de cultura, Rafel López destacava la vitalitat de les entitats i no descartava alguna novetat per la propera edició.

La fira compte amb associacions molt joves i altres de veteranes, amb les noves incorporacions i amb aquelles que ja fa uns anys que mostren les seves activitats. Enguany les noves incorporacions són l'estan de l'Espai jove on tots els interessats podien fer-se socis de l'Esbotzada o la nova Associació Cultural Amics del Cor Indika, que tot i fer uns anys de la seva creació com a Coral és desvinculen de l'Escola de música per tenir associació pròpia. 

El centre esportiu i recreatiu continua aportat un nombre elevat de seccions dins la fira, enguany la de muntanya i la de rem han estat protagonistes fent gaudir de valent al públic deixant provar part del seus materials. La secció de bonsais o la de puntes de coixí també cridaven l'atenció del públic. La colla gegantera també  va ser present a la fira, igual que la penya blaugrana o la fundació privada Víctor Mora. Les que tampoc van fallar van ser el grup de Conuntry Line Dance dirigit per Carme Herraiz qui va fer una exhibició seguida per molt de públic. 

{{ tall -- Carme Herraiz }}

Des del Club Nàutic tampoc es va fallar a la cita, la seva activitat estrella el Campus d'estiu. 

Vist el ventall d'activitats presenta a la fira amb activitats ideades i pensades per les mateixes entitats, des d’una òptica pràctica i lúdica. Ja s'està treballant amb l'edició del 2018 on hi hauran diverses novetats. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar