Publicitat
Publicitat

Bon balanç del segon Escalarock

Quatre formacions van participar al segon EscalaRock organitzat per l'Associació Catalana de músics Eclèctics. Durant tota la tarda nit de diumenge van actuar davant les dues centes persones que van passar per la sala Polivalent.

La Sala Polivalent de l'Escala ha acollit la segona edició de l'EscalaRock, el Festival de música de grups, bandes i cantautors locals que organitza l'Associació Catalana de Músics Eclèctics.Hi van participar un  total de quatre grups, dos de Girona, els Sheriff Miguel, i Cendres, el grup local D-Fang i Silvis Vetus, un grup de la Bisbal amb component de l'Escala. Es van trobar a faltar un parell de grups escalencs que si van participar a la primera edició.Els concerts començaven a les 7 de la tarda i s'allargaven fins la matinada.L'objectiu és oferir l'escenari a grups que es vulguin donar a conèixer, mostrant al públic el que moltes vegades queda en assajos.Durant els concerts es donava la oportunitat de passar per l'escenari a tothom qui ho desitgés, en algun cas amb sorpresa en positiu per les interpretacions.És el cas d'Andrés Redondo i les seves versions de temes del rock internacional.

L'objectiu de l'EscalaRock també és posar en contacte les diferents formacions musicals, que moltes vegades acaben fent Jam Sessions, amb temes interpretats per components de diversos grups.

Durant els  concerts unes dues centes persones van passar per la Sala Polivalent.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar