Publicitat
Publicitat

Escola de pilots Lorenzo Competició L'Escala - Girona

Ahir a la tarda va presentar-se oficialment l'escola de pilots Lorenzo Competició L'Escala - Girona, un nou projecte encapçalat per Chicho Lorenzo i amb la pista de Go Karts l'Escala com a seu. 

Ahir a la tarda la pista de Go Karts l'Escala va acollir la presentació oficial de l'Escola de pilots Lorenzo Competició L'Escala - Girona, un nou projecte per oferir una nova oferta formativa i esportiva a L'Escala. Aquesta escola la dirigeix el pare del pilot de Moto GP, Jorge Lorenzo i utilitza el mètode Lorenzo per formar els seus pilots. Chicho Lorenzo va ser ahir a la tarda a l'Escala per presentar aquest nou projecte que ell mateix reconeix que ha costat, ja que tenen escoles arreu d'Espanya i també Europa però la zona de Girona ha costat molt.

{{ tall -- Chicho }}

Dels nens que corren a l'Escala en destaca Joan Santos, que ha demostrat molt bones maneres a sobre de la moto. Ell ha estat un dels escollits per l'escola per fer un nou pas. Ha rebut una moto oficial de l'empresa Xmotos i comença una nova etapa. De l'Escala en poden sortir encara més figures, que estan en procés de creixement, com són Adrià López, Raul Holgado, Oriol Sánchez, Miquel Nogareda o Leo Abulí.Durant la presentació els joves van practicar una sèrie d'exercicis dirigits per Gorka Arayalde, l'entrenador de l'escola Lorenzo a l'Escala. I tot seguit van provar la pista del Kàrting l'Escala, la pista de casa on els joves han d'anar agafant forma i confiança a l'asfalt.  

L'Escola accepta joves a partir de dos anys, una edat ideal per introduir-se en aquest món i començar agafar les tècniques necessàries per ser un bon pilot. A més el mètode Lorenzo treballa molts aspectes com són la flexibilitat un element clau per qualsevol pilot, la imatge de l'esportista fonamental, els moviments, la tècnica i la mentalitat un element imprescindible per qualsevol pilot. La diferència principal respecte altres escoles és que l'escola també forma a tots els pares per tal d'aprendre a controlar nervis i ajudar a buscar les millor opció econòmiques per tal que l'esport no resulti excessivament car a les famílies i les joves promeses puguin complir el seu somni.

Tots aquells interessats en formar part de l'Escola de pilots Lorenzo Competició L'Escala - Girona, només han de passar per les oficines de Go Karts l'Escala i demanar informació. Aquesta nit al programa Esports 10 conduït per Ivan Garcia, els protagonistes de l'escola: els pares, els pilots i el mateix Chicho Lorenzo expliquen molts més detalls d'aquesta nova oferta esportiva de l'Escala.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar