Publicitat
Publicitat

Una quarantena de persones assisteixen al taller obert dels pressupostos participatius

Una quarantena de persones assisteixen al taller obert dels pressupostos participatius que es va celebrar ahir al vespre a l'Escala. La diversitat dels seus perfils fa que fossin una mostra representativa dels veïns de l'Escala. El pròxim pas del procés serà convocar la votació popular per escollir les inversions definitives.

Ahir al vespre es va celebrar el taller públic previst en el procés de pressupostos participatius de l'Ajuntament de l'Escala, en què els ciutadans havien de seleccionar les propostes més prioritàries de les 176 que s'havien presentat a la primera fase. Hi van assistir una quarantena de persones, d'edats i perfils molt diversos, la qual cosa és molt bona pel procés perquè són una mostra representativa de la societat escalenca.

Ara s'estudiaran les inversions més votades per tal de fer-ne una valoració i marcar quina és la línia de tall del nombre total de propostes, que amb tota probabilitat seran més que les deu primeres. Aquesta llista final serà la que es passarà a votació popular, un procés que es farà al mes de maig.  Mitjançant els pressupostos participatius es decidiran inversions per valor de 400.000 euros.

L'alcalde de l'Escala agraeix als veïns la participació tant en el taller com en la primera fase, la que s'havien de fer aportacions a través de les urnes o internet. I, especialment, la feina feta pel síndic de Greuges municipal, Carles Cervantes, que és qui coordina el procés.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar