Publicitat
Publicitat

Segona conferència del cicle de primavera de l'AECC Catalunya contra el càncer

Bona participació a la segona de les conferències de primavera de la junta local de Catalunya contra el càncer. Els avenços en l'abordatge del càncer en va ser el tema. Va anar a càrrec de l'oncòleg Enric Pous.

L'oncòleg Enric Pous va llançar divendres un missatge d'optimisme als assistents a la conferència que tancava el setzè cicle de primavera que organitza la Junta Local de Catalunya contra el càncer. Va ser un acte seguit per prop de mig centenar de persones i en el qual es va parlar dels avenços en el diagnòstic, la prevenció i el tractament del càncer amb optimisme.

Malgrat que és una malaltia freqüent i en augment, cada cop l'índex de supervivència dels afectats és més gran i els avenços són constatables a tots els nivells, des de la prevenció, el diagnòstic, el tractament o el coneixement i acceptació social de la malaltia. Millores que, per a Enric Pous en ha de fer ser optimistes.

Era la conferència del setzè cicle que organitza la junta local de l'AECC-Catalunya contra el càncer.

Des de la junta local, es va aprofitar per agrair la col·laboració que la població ha mostrat sempre envers l'associació.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar