Publicitat
Publicitat

Nova exposició a la biblioteca

Després de 3 anys, el grup de lectures dramatitzades de la biblioteca municipal s'ha consolidat i ha evolucionat en un grup de teatre juvenil. Després de l'obra "Molt soroll per no res", els joves han creat l'espectacle "Víctor Català, espurnes de llum", èxit de crítica i públic. Ara, fins al 18 de març es poden veure fotografies i dibuixos sobre aquesta obra a la biblioteca de l'Escala.

El 2014, la biblioteca municipal Víctor Català de l'Escala va estrenar el grup de lectures dramatitzades per a joves, dirigit per l'actriu Anna Casas. La proposta ha agradat molt als joves, que cada dilluns a la tarda no falten a la cita. I el grup ha esdevingut un espai de trobada molt enriquidor.

La implicació dels participants al grup és tan alta, que les lectures han evolucionat fins a convertir-se en representacions teatrals. És el cas del muntatge "Víctor Català, espurnes de llum". Dirigit per Anna Casas i Carlos Murias, la producció ha rebut elogis per part del públic i la crítica. Va ser seleccionada per Testimoni Escènic per dur a terme la residència artística i de creació a Avinyó. I al mes de gener es va representar al Convent de Sant Pedor i al Centrum de Cabrianes. A més, va ser l'espectacle de cloenda de l'Any Víctor Català a l'Escala.

 A partir de les fotografies del muntatge i dels dibuixos de Marina Forns, ha nascut l'exposició que fins al 18 de març es podrà visitar a la biblioteca de l'Escala.

Vist l'èxit que ha tingut "Víctor Català, espurnes de llum", està previst que properament el grup de teatre juvenil de la biblioteca faci alguna representació més, en aquest cas a la demarcació de Girona.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar