Publicitat
Publicitat

Últims detalls previs a la rua del Carnaval

Les colles de carnaval ultimen detalls d’unes carrosses que tornaran a fer de la rua de diumenge l’acte més multitudinari del cap de setmana. El carnaval engega demà amb els actes infantils i el ball de disfresses i que s’allargarà fins dilluns amb el dinar de germanor.

Un miler llarg de persones desfilaran diumenge al migdia a la gran rua de carrosses i comparses de l'Escala, l'acte central i més multitudinari any rere any del Carnaval de l'Escala. Set carrosses de colles de L'Escala, onze carrosses de municipis de la rodalia i una comparsa sense carrossa desfilaran pel circuit que marquen l'avinguda Girona, l'avinguda Ave Maria, el passeig Marítim, carrer Llevant i camí Ample. Les setmanes prèvies a la rua i sobretot els últims dies, els encarregats de la construcció de la carrossa han anat especialment atrafegats per tenir-ho tot a punt. Tot plegat per a fer lluir especialment les seves creacions, sobretot si el temps hi acompanya. Els qui n'han pogut seguir l'evolució apunten que la rua d'enguany pot ser especialment lluïda.

Una de les colles històriques de l'Escala és la del Punt de Soldadura, que no ha faltat en cap rua de les celebrades des de fa trenta-tres anys. Aquest any s'han inspirant en les quatre estacions. Les meteorològiques, no pas la pizza ni les de Vivaldi.

Una de les colles que sortirà amb més gent a la comparsa serà la dels Joves Barrakers, enguany amb una creació inspirada en la pel·lícula "Buscando a Dory" i una diversitat de peixos de totes les mides i colors. L'any passat van ser la colla guanyadora del concurs de carrosses.

Al local de carrosses, ahir van tenir la visita del regidor de cultura de l'Ajuntament, que els va agrair l'esforç col·lectiu que fa possible que el carnaval sigui un pol d'atracció per a milers de visitants.

El Carnaval de l'Escala engega demà a la tarda amb els actes infantils. A partir de les quatre, cercavila seguida de xocolatada al pati de l'escola Empúries i animació infantil amb el grup País de Xauxa a la SAla Polivalent. A la nit, a la mateixa sala ball de disfresses amb discomòbil i orquestra Maribel. Diumenge, la rua s'arrodoneix amb el dinar de carrosses i ball de tarda. I el dilluns, la cirereta final, amb el dinar de germanor i l'últim ball de tarda.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar